Byggnadsställningar i Gävle

Byggnadsställningar i Gävle

Hej på er denna regniga dag!

Idag kommer mitt inlägg handla om något jag inte vanligtvis skriver om, nämligen byggnadsställningar. Jag kan inte särskilt mycket om det, men förstår att det rimligtvis kräver både en kunnig firma med rätt utrustning och som är noggranna med säkerhetsåtgärder. Vi ska låta en firma i Gävle måla om huset lite längre fram i vår och eftersom vi bor i ett tvåvåningshus så kräver det att de sätter upp en ställning runt huset.

Jag tycker själv att det är lite läskigt, både för att jag är rädd för höjder men också för att jag oroar mig för mycket om att något ska hända. Till exempel att någon ska ramla ner eller tappa ner något eller att ställningen ska rasa. Det är så onödigt att oroa sig det vet jag, men det är sån jag är. Därför har vi i alla fall gjort noga research om olika företag innan vi bestämde oss för en som vi fick en bra känsla av. Det är en firma som är särskilt specialiserade på byggnadsställningar och de har bilder på sin hemsida där man ser både deras utrustning och hur de jobbar.

När man har hus så får man verkligen lära sig nya saker hela tiden. Allt från renoveringar till olika slags underhåll eller vad det kan vara. Idag är vårat hus gult men vi ska göra ett klassiskt rött med vita knutar, så det kommer bli en ganska stor förändring. Jag ser fram emot att se resultatet och med tanke på hur huset ligger så kommer det nog bli som ett riktigt vykort lagom till träden och blommorna knoppar som allra mest. Ni som har hus vet att det alltid dyker upp något att fixa och det finns alltid någonting att göra, men det här är i högsta grad planerat så det känns bara roligt.

Hoppas du har en riktigt fin dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.