Fotvård i Båstad

Fotvård i Båstad

Hej, god eftermiddag och hallå. Det är glädjande att just du har klickat dig in till min bloggeliblogg för att läsa om vad jag har att säga dig idag. Det här inlägget kommer att handla om fotvård, för det är nu något som jag fått för första gången och det var väldigt välgörande för mina fötter. Jag letade efter något företag inom fotvård i Båstad och jag kunde även tänka mig att åka till någon annan stad för att få fotvård, eftersom jag trodde att det kanske inte fanns någon fotvård i Båstad. När jag kollade upp det här om det fanns fotvård i Båstad eller i omnejderna så hittade jag ett företag inom fotvård i Båstad och Ängelholm som heter Majas Fotvård.

Så i förra veckan på tisdagen gick jag en stund tidigare från jobbet, har massor av komptid att ta ut så det gjorde inget att jag gick redan klockan 13, och gav mig iväg till Majas Fotvård och det var något av det bästa som hänt mig på länge. Jag ska väl inte belasta er med detaljer om mina fötter, känns lite väl intimt, men det var i alla fall så att jag hade problem som jag inte fick någon ordning på, jag hade jätteont i fötterna och det var på grund av det som jag fattade att om det ska bli någon ordning på torpet då måste jag hitta ett företag inom fotvård i Båstad med omnejd. En behandling har jag fått ännu så länge, och eftersom det inte räcker med en behandling, även om det blev märkbart bättre, så ska jag tillbaka till Majas Fotvård redan i morgon. All tidsbokning sker via telefon, och vill även du boka en tid för fotvård i Båstad hittar du telefonnumret om du klickar på länken. 


Kommentarer är stängda.