Alingsås Däckservice AB

Alingsås Däckservice AB

Hej och god förmiddag och varmt välkommen att läsa ett nytt inlägg som ska handla om att jag har funnit ett företag inom däckservice. Jag bor i Vårgårda och det är en rätt så liten ort med begränsade möjligheter att finna någon däckverkstad i Vårgårda, men bara någon mil bort fann jag vad jag sökte, ett företag som heter Alingsås Däckservice. 

Nu tycker jag att det var bra hjälp som jag fick av dem, och jag vet att det är många som kommer in till mig här på bloggen som även dem bor i Vårgårda med omnejd och det är säkert ingen tvekan om att en del av er nog hade behövt en däckverkstad i Vårgårda också, och till er vill jag säga att om ni åker till Alingsås i stället så kommer i att kunna få all den hjälp och service som ni behöver när det gäller däcken. Jag tycker det är särskilt bra att Alingsås Däckservice är underleverantör till Däckia och av dem kan du få en fullgod däckservice med allt från kontroll av standard, mäta mönsterdjup, påfyllning av nitrogen och däckskifte. Att se till att få regelbunden service på däcken gör att man förlänger livslängden på dem vilket är bra för både plånbok och miljö. Ett extra plus i kanten är deras däckhotell. Alla har inte den plats som krävs för att förvara däcken, för egen del bor jag i lägenhet med endast ett mindre tillhörande förråd, där hade däcken aldrig fått plats men det behöver jag heller inte bekymra mig över. Så till er som hade behövt en däckverkstad i Vårgårda med omnejd ville jag mest få sagt att ni alltid kan höra av er till Alingsås Däckservice. 


Kommentarer är stängda.