Jag har nytta av massage

Jag har nytta av massage

Den senaste tiden har det här med massage varit en sådan sak som flera av mina läsare har uttryckt önskemål om att få veta mer om. Det ni främst undrat över är om jag inte kunde rekommendera er något företag inom massage i Visby. Jag ska därför ta och skriva ett rekommendationsinlägg idag på företaget Rosenmetoden Massage för kropp o själ, det är nämligen ett företag som jag har varit på och jag tycker att jag haft nytta av att gå dit för att få behandlingar i massage. 

En gång i tiden, ja det var förra året, så var det ju jag som sökte massage i Visby. Jag har inte bott på Gotland särskilt länge så jag visste inte vart jag skulle vända mig till att börja med. Men så berättade en kollega till mig att hon varit på Rosenmetoden Massage för kropp o själ och hon tyckte att även jag skulle gå dit, vilket jag också gjorde. Det gör att vi i alla fall är två personer som tycker att det här är ett bra företag att vända sig till för att få massage. Innan jag gick till Rosenmetoden Massage för kropp o själ så hade jag varit på andra företag på fastlandet och fått massage som jag var nöjd med, jag är så glad att jag hittat det här företaget och jag tror inget annat utan att ni kommer att bli nöjda med hjälpen som ni kan få om ni går dit. Är det något mer ni undrar över tycker jag att ni ska gå in på deras egen sida på nätet och läsa lite mer om det som de har att erbjuda inom massage i Visby. Hoppas att ni blev nöjda med den här informationen, om det var något mer ni tycker att jag borde tagit upp kan ni påtala det i kommentarsfältet. 


Kommentarer är stängda.