Lundsjöns Sanngård HB

Lundsjöns Sanngård HB

God eftermiddag, god eftermiddag. Jag ska i det här inlägget skriva några rader om ett företag som heter Lundsjöns Sanngård eftersom det här intresset för att kunna köpa närproducerat kött har ökat den senaste tiden. Jag har förstått att det är många som skulle vilja få möjligheten att handla om de bara visste var någonstans det går att få tag på. Som en fin sak att göra för mina kära läsare skriver jag därför det här inlägget för att tala om att alla som vill köpa köttlådor i Krokom kan göra detta via ett företag som heter Lundsjöns Sanngård, här kan ni få reda på mer

Djuruppfödarna på det här företaget är väldigt måna om sina djur och de gör allt för att de ska må bra så att de kan leverera kött med kvalité. Det är mycket viktigt för dem att allt ska göras på rätt sätt och de fokuserar på att allt ska vara miljövänligt för både deras, djurens och konsumenternas skull. För att de ska hålla detta miljövänligt väljer de bland annat att inte transportera köttet utan de säljer det själva vilket utgör mindre avgaser som skadar naturen och atmosfären. Det är alltså en bra sak att göra att vända sig till Lundsjöns Sanngård eftersom de säljer dessa köttlådor i Krokom. Jag hade inte tänkt att säga så mycket mer om det här för jag tror att dessa köttlådor i Krokom bäst talar för sig själva, det förstår ni när ni smakar på köttet. Jag tycker i alla fall att ni gott kan ta och läsa på lite mer om det här företaget så jag bifogar en länk som tar er in på deras hemsida. 


Kommentarer är stängda.